Blogs

Kickstart din karriereafklaring fra sofaen

Det første virtuelle hold på mit nye digitale afklaringsforløb: Karriereklarhed Kickstart er i gang. Nyt "hold" starter mandag d. 8. september. Hvor er det skønt nu at kunne dele alle mine øvelser og guides med flere - og til en pris hvor alle kan være med. Læs mere og tilmeld dig her - til intropris frem til 1. september.

GRATIS foredrag: Skru op for Arbejdsglæden med Positiv Psykologi

Start ugen med et boost til din arbejdsglæde!

Mandag d. 18. marts 2013 kl. 18-20 holder Pia Markersen fra KARRIERETVIVL et GRATIS foredrag hos Coachinghuset Mindjuice.

Foredrag om skygger - fra modstander til medspiller

Godt Nytår!

På tirsdag d. 8. januar holder jeg oplæg i Café Sygemeldt om vores skyggesider, og om hvordan de kan forvandles fra indre benspænd til nye muligheder i livet. Man behøver ikke at være sygemeldt for at deltage. Nysgerrige er også velkomne fra kl. 10 - 13, og det foregår i Cafe Knud, Skindergade 21, Kbh K.
http://cafesygemeldt.dk/kalender/

Hvilket job matcher dig?

Så er det i aften i Aftenshowet kl. 19 og de næste tre dage at DR sender Jobmatch. Det skal jeg se! Et spændende eksperiment, hvor erhvervsledere og ledige finder hinanden.

Det handler også om at skabe sit eget job ved at vise hvem du er og vide hvad du kan og vil - og turde gribe muligheder og gå nye veje, som Pernille Aalund fortæller i et inspirerende interview.
Og det gælder jo ikke kun ledige, vel?

Er du klar til et jobskifte?

Karrieretvivl medvirker i en artikel om jobskiftanker på Oestrogen.dk

Læs om de aldersmotiverede, der tænker: Hvis det skal være, så er det nu.

Læs om de to grupper af karrieretvivlere: Dem, der mistrives og dem, der længes efter noget andet og mere.

Og lav Karrieretvivls øvelse: "Tankesløjfen" - og få overblik over dit tankemylder.

LÆS ARTIKLEN HER

Fra hvad-kan-jeg-tvivl til jobtilbud

Forud for en jobsamtale, var Jeannie nervøs for, at hun ikke ville være i stand til at formidle sine kompetencer tydeligt og overbevisende.Vi brugte den 4. session i hendes forløb til at gøre noget ved dette ved sammen at analysere en af hendes succesoplevelser.

Om udbyttet fortæller Jeannie:

Skru op for arbejdsglæden med positiv psykologi

Holder i aften foredrag på Værløse Bibliotek med titlen: Skru op for arbejdsglæden med positiv psykologi - 5 genveje til flere dejlige dage på jobbet.

Vil du have besked næste gang jeg holder dette - eller andre - foredrag og workshops, så skriv dig op til mit nyhedsbrev KARRIERESPEJLET.

Ud af boksen med Enneagrammet

Jeg er jo temmelig optaget af Enneagrammet som udviklingsredskab og har lært meget af det jeg ved på coachinguddannelsen hos Mindjuice. De har netop lanceret en blog, hvor de i en række videoer giver en introduktion til Enneagrammet. Kig med her:
http://www.mindjuice.dk/blog/

Hvordan du finder et job du brænder for

...sådan lyder titlen på Penelope Trunks seneste (og temmelig lange) blogindlæg. Penelope Trunk blogger på ret utraditional vis om krydsfeltet mellem jobbet og livet på http://blog.penelopetrunk.com/

Anyway, du får her afslutningen på indlægget:

Nyt miniforløb med fokus på det du kan

KARRIERETVIVL lancerer nu det intensive forløb på 2 sessioner, KarriereSTYRKER, som har fokus på at afdække alt det du er god til - dit unikke styrkeDNA. Samtidig tager du et stort skridt i retning af at finde ud af, hvad det egentlig er, du gerne vil.

Indtil 30. november kan du få beløbet til intropris. Læse mere HER

  • 1
  • 2
  • næste ›
  • sidste »
Udgiv indhold