andre siger

Det vigtigste har været, at du har hjulpet med at bringe klarhed over, hvilke håb og drømme jeg egentlig går og har både arbejdsmæssigt og personligt. Jeg har i mit tidligere job beskæftiget mig med noget, der ikke gav nok mening, og har derfor haft stor glæde af at finde frem til den passion og mening, der skal til for at have et godt arbejdsliv.

Du har været med til at få mig til at se muligheder frem for begrænsninger og tænke arbejdsliv på nye måder og sammensætninger. Og så har du udfordrret mig på vante tankegange, som jo af og til har godt af at blive rystet lidt!

Du satte spørgsmåltegn ved mine tanker om et rigtigt arbejdsliv og ikke mindst ved, hvad jeg egentligt gerne vil beskæftige mig med. Fik mig til at føle efter og ikke kun tænke - først hvad og siden hvordan:-)

- Malene Wesselhoff, cand.mag. i dansk

Pia var rigtig godt til at få præciseret og ”tragtet ned” til hvad kernen i min udfordring var – at få overblik. I forlængelse af overblikket og den strukturerede måde at dykke ned i udfordringen på, fik jeg frigjort energi og blev i den grad afklaret ift. min udfordring. Fantastisk!

Pia er dybt faglig dygtig og har så afgjort god næse for at komme helt ind under huden og få fat i kernen af udfordringen eller hvad man nu arbejder med.

Noget jeg troede jeg havde styr på, fik hun alligevel pillet ved og nej, jeg havde jo ikke helt styr på det alligevel – ret irriterende at finde ud af i første øjeblik, men så var det en gave at få styr på det og sat handling.

Pia udstråler en unik ro og dybde, som gør at jeg har været meget tryg og turde åbne op for private følelser – hvilket jeg ellers ikke altid er ret god til.

Pia er fantastisk til at anerkende dig for ”et eller andet, som nu er godt”, så jeg følte rigtig godt tilpas bagefter, selvom det handlede om ting, hvor jeg egentlig var irriteret på mig selv over, at jeg ikke havde ”styr på det ”

Så har Pia en helt unik og særlig måde at følge coach sessionen op på via mail. Kort efter den første session fik jeg en vildt imponerende opfølgningsmail. Det var helt fantastisk og gjorde at jeg rykkede kvanteskridt ift. hvis jeg ikke havde fået denne mail. Jeg kan gå tilbage og læse den når jeg arbejder med min udfordring. og det giver meget stor værdi for mig. Det gør at jeg kommer i gang med mine commitments og får igen overblikket over tanker, holdninger og hvordan jeg kan skille det hele ad og komme videre.

Jeg kan derfor KUN anbefale Pia som en dybt engageret og dygtig coach, som er så dedikeret for at flytte mennesker.

- Tina Bremholm, Direktør og ejer af tica copenhagen: www.tica-copenhagen.dk

Jeg er meget glad for at modtage coaching fra Pia Markersen og bl.a. få hjælp til at stille skarpt på delmål og deadlines. Helt konkret har det betydet, at jeg får handlet på nogle specifikke ting, som jeg ellers har tendens til at udskyde eller springe over.
Pia besidder som coach både ro og indlevelsesevne, men også en insisterende vedholdenhed, som bevirker at man som coachee kan nå ind til kernen af en bestemt problematik eller et uhensigtsmæssigt mønster og transformere det til et brugbart redskab.
At modtage coaching fra Pia får ganske enkelt sat skub i tingene!

- Lisbet Gertz, Illustrator med fokus på rumudsmykning: www.lisbetgertz.com

Jeg er sikker på, at netop denne (nye) evne til at kommunikere mine kompetencer konkret fik mig til at fremstå både mere skarp og troværdig.

Forud for en jobsamtale, var Jeannie nervøs for, at hun ikke ville være i stand til at formidle sine kompetencer tydeligt og overbevisende.Vi brugte den 4. session i hendes forløb til at gøre noget ved dette ved sammen at analysere en af hendes succesoplevelser.

Om udbyttet fortæller Jeannie:

"Under selve sessionen var det helt centralt, at jeg blev guidet til meget konkret at sætte ord på de handlinger, jeg udfører, når jeg anvender/ viser mine kompetencer, altså "hvad gjorde du for at ...?", "hvordan gjorde du for at...?" osv.

Det var en aha-oplevelse for mig, at dét som jeg i en given situation "bare gør" som en naturlig ting, viser mine egenskaber og udviklede kompetencer indenfor et givent område. Særligt var det svært for mig at få øje på og sætte ord på de relationelle kompetencer, som i virkeligheden er de væsentligste i mit job - netop fordi det forekommer mig naturligt at gøre/tænke/sige dit og dat.

Denne konkretisering og sætten-ord-på mine kompetencer gjorde det muligt for mig i jobsamtale-situationen at komme videre fra det mere floskelagtige overskriftsniveau ("jeg er udadvendt og god til forandringsledelse...") til mere konkret at fortælle, hvad jeg gør, og hvilke tanker og observationer, jeg gør mig, når jeg fx. faciliterer en workshop, hvor der er modstand og et højt konfliktniveau.

Jeg er sikker på, at netop denne (nye) evne til at kommunikere konkret fik mig til at fremstå både mere skarp og troværdig, end tidligere og at det bidrog til at realisere mit kommende jobskifte.

- Jeannie, afklaret og på vej til nyt job

Jeg fortæller alle de tvivlere jeg møder om dig - med en stor anbefaling tilknyttet.

Det har været et rigtigt godt skift. Væk er al vrede, kedafdethed og negative forventninger til arbejdsdagen.

Du og vores samtaler har været med mig i hele ansøgningsforløbet. Det var en stor hjælp at være afklaret om forventninger til job og samarbejdsformer.

Så, endnu en gang tak for hjælpen.

Det er ikke tit man siger det men: Jeg håber ikke jeg får brug for at se dig igen.

Tilgengæld fortælle jeg alle de tvivlere jeg møder om dig, med en stor anbefaling tilknyttet.

- Dorte Johannesen, konsulent

Forløbet har været helt uundværligt i forhold til at ruste mig til at søge nye karrieremuligheder.

Jeg har haft den store fornøjelse af at være gennem et KarriereSkift forløb på 5 sessioner hos Pia. Forløbet har været helt uundværligt i forhold til at ruste mig til at søge nye karrieremuligheder. Det jeg særligt har sat pris på og haft stort udbytte af er følgende:

Ved hjælp af en styrketest fik Pia bekræftet mig i, at jeg ikke skal fortsætte i mit nuværende job. Det var en kæmpe lettelse at få en forklaring på, hvorfor jeg ikke trives, der hvor jeg er nu. Pia kunne også gøre mig opmærksom på, hvad det er der giver mig energi – altså faktorer som jeg skal tilstræbe at få tilfredsstillet i et nyt job.

Skattejagtsøvelsen åbnede mine øjne for, hvilke opgaver jeg finder tiltrækkende og hvilke af mine signaturstyrker jeg kan trække på for at løse de forskellige typer af opgaver, som jeg trives godt med.

Jeg brugte den 4. session på, at Pia gav mig feedback på en konkret ansøgning, jeg havde skrevet. Pia var utrolig skrap til at analysere, hvad arbejdsgiveren ville lægge vægt på hos ansøgerne. På den måde fik jeg målrettet min ansøgning betydeligt efter Pias feedback. Hun kom også med mange rigtig gode råd til, hvordan jeg kunne forbedre mit CV, så det blev mere informativt og målrettet den specifikke ansøgning.

Jeg endte med at blive kaldt til samtale baseret på den reviderede ansøgning, og brugte 5. session på at Pia hjalp mig med forberedelsen til samtalen. Igen var Pia utrolig dygtig til at sætte sig ind i kravene i den stilling, jeg havde ansøgt om. Hun hjalp mig med at formulere mit ønske om karriereskift, så jeg fokuserede på det jeg søger hen mod i stedet for det, jeg søger væk fra. Jeg var fuldstændig tryg næste morgen på vej til jobsamtalen, for jeg vidste at jeg havde svar klar på mange af de spørgsmål, som kunne dukke op. Til samtalen viste det sig også, at jeg lynhurtigt kunne svare på alt det, der blev spurgt ind til. Det var en rigtig god følelse. Desværre blev jeg ikke tilbudt jobbet.

Efter afslaget blev jeg i utrolig dårligt humør og var fundstædig opgivende. Her trak jeg igen på gode råd fra Pia. Til sessionerne havde vi talt om, hvad jeg kan gøre for at holde modet oppe. Et af rådene fra Pia var, at jeg hele tiden skulle have gang i en ny ansøgning, så der stadig var håb forude, selvom jeg fik afslag på en ansøgning. Dette råd holdt mig i gang, og efter tre yderligere ansøgninger blev jeg kaldt til samtale og fik jobbet.

- Mette, Biolog